STYRKETANKEN®

KONTAKTA OSS!

KONTAKTA OSS!

Vi är alltid tacksamma för feedback och för din personliga historia om hur du använt Styrketanken och vilket resultatet blev. Det gäller både jobbsökare och jobbsökarmedhjälpare!

Dela med dig!

Kontakta mig!

Jag heter Ylva Nyhlén, är VD och sparringpartner i Sparringpartner Sweden AB som ligger bakom Styrketanken. Jag är också den som har satt ihop detta unika jobbsökarpaket.


Vilken är då min bakgrund och kompetens?

Jag är civilekonom med en master i kvalitets- och ledarskapsutveckling, är utbildad samtalscoach och organisationskonsult och min samlade chefserfarenhet är längre än 20 år. Under mitt yrkesliv så här långt har jag jobbat som chef, HR-stöd, rekryterande chef, jobbcoach, rekryterare och givetvis har även jag varit jobbsökare.


Den erfarenheten plus att jag nyligen blivit licensierad partner med ett bolag som i mer än 40 år har arbetat med enkäter och rapporter som gör att chefer och medarbetare förstår varandra bättre när styrkor, kommunikationsstil, motivationer med mera har tagits fram, gör att jag kunnat sätta ihop detta unika självhjälpspaket. 


Vilket är mitt syfte?

Min drivkraft är att alla människor ska vara på den arbetsplats som passar dem allra bäst, i en roll som är klippt och skuren för just denna person. För då, då händer det grejer! Om alla får möjlighet att vara sitt bästa arbetsjag, fulla av energi och kraft, då sjunger hjärtat både hos personal och organisation. Jag hoppas du får nytta av Styrketanken och att den hjälper dig på det sätt som är bäst för dig. Äg din process och stort LYCKA TILL!