STYRKETANKEN®

INNEHÅLL

VILL DU HA ETT NYTT JOBB?

Syftet med Styrketanken är att du ska tanka styrka och energi och tänka på vilka styrkor och kompetenser du har. Lyfta blicken och ditt självförtroende och se möjligheterna som finns för just dig. Du ska efter att ha använt Styrketanken veta var och med vad du vill arbeta och du vet och har satt ihop ett bra och verkligt personligt Personligt brev, liksom ett personligt CV som du kan skicka till de arbetsgivare du valt. För att åstadkomma detta på egen hand, utan att vara beroende av någon annan, har vi satt ihop ett digitalt paket som beskrivs i detalj nedan. Lycka till! 


P.S. Skulle du ändå vilja diskutera resultatet har vi sparringpartners som du kan ha både fysiska och digitala möten med. Mer info längst ned. D.S.


Rapport till jobbcoach

Steg 1 och 2: ENKÄT OCH PERSONLIG STYRKERAPPORT


Allt börjar med en digital enkät som tar 5-10 minuter att göra och du får den på mejl. Den består av ett antal adjektiv där du på en skala 1-5 själv bedömer hur du naturligt är. Det finns också en del i enkäten som handlar om hur du upplever att andra förväntar sig att du ska vara. När du fyllt i enkäten och skickat den kommer din 11-sidiga Styrkerapport via mejl inom en minut. Du är redo att börja!

Steg 2: INTERAKTIV FILM GER DIN ÅTERKOPPLING


Per mejl får du också en länk till den interaktiva film du ska göra med din rapport som grund. Filmen tar ca 1 timme inklusive uppgifter och du bör ha läst igenom din rapport först. Återkopplingen är personlig och du lägger in dina egna resultat i filmen.

Digital jobbcoach
 DU-din egen jobbcoach

Steg 4: DU - DIN EGEN JOBBCOACH - BOK I PDF-FORMAT


Sist, men inte minst, får du via mejl en länk till din 70-sidiga pdf-bok som innehåller allt du behöver för att bli din egen jobbcoach och steg för steg skapa din egen personliga ansökan till ett jobb du verkligen vill ha och passar för. Det är både information och övningar och du blir coachad på ett positivt och handlingsinriktat sätt. Med rapportåterkopplingen ovan och denna bok kommer du på egen hand kunna ta nästa steg mot din framtid. 

RESULTATET DÅ?

Tina Persson, 56 år, arbetssökande som sökt rätt jobb i 3 år utan framgång tills hon provade Styrketanken. Se hela filmen här!

DIN SPARRINGPARTNER

Styrketanken är ihopsatt så att du ska kunna göra allt på egen hand utan inblandning av någon annan. Ibland är det dock just någon annan du vill bolla med. Då kan vi tillhandahålla en sparringpartner som kan sparra dig att våga det du behöver och bli ditt allra bästa jag. För ibland behöver vi hjälp, och vad kan då vara bättre än en egen sparringpartner?

Lyft mot ett nytt jobb
Peter - jobbcoach
Ulrika-jobbcoach
Elisabet - jobbcoach
Team jobbcoacher